Pečete rádi buchty nebo třeba perník? S touto kakaovou polevou bude výsledek dokonalý. Pro přípravu vynikající kakaové polevy na buchtu nebo perník budete potřebovat pár ingrediencí a je to opravdu snadné.
Ingredience
- 200 g cukru moučka
- 3 lžíce kakaa
- 3 lžíce horké vody
- 1 lžíce másla
Postup
- V míse smíchejte cukr moučka s kakaem.
- Postupně přidávejte horkou vodu a dobře míchejte, dokud nezískáte hladkou konzistenci.
- Přidejte máslo a důkladně promíchejte.
- Pokud je poleva příliš hustá, přidejte ještě trochu horké vody, dokud nezískáte vhodnou konzistenci na polevu.
- Kakaovou polevu můžete nanášet na buchtu nebo perník, bábovku a jiné moučníky, když jsou úplně vychladlé.
- Rozetřete ji rovnoměrně po povrchu a před krájením a podáváním nechte ztuhnout.
Tato vynikající kakaová poleva přidá jakémukoliv moučníku bohatou čokoládovou chuť a krémovou konzistenci. Můžete ji použít nejen na polévání, ale také na zdobení.