Ne, nemusíte být kovbojem, abyste si mohli vychutnat tyto výborné kovbojské vepřové kotlety s restovanou zeleninou. Je to vynikající recept na vepřové kotlety plné chuti, které skvěle doplňuje restovaná zelenina.
Ingredience
- 4 vepřové kotlety
- 2 lžíce oleje
- 1 cibule nakrájená nadrobno
- 2 papriky různých barev, nakrájené na proužky
- 1 cuketa nakrájená na plátky nebo na kostičky
- 2 stroužky nasekaného česneku
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička sušeného oregana
- Sůl a pepř podle chuti
Postup
- Vepřové kotlety osolte, opepřete a posypte mletou paprikou.
- Na pánvi si rozehřejte olej a osmahněte vepřové kotlety z obou stran dozlatova. Potom je dejte stranou na talíř.
- Do pánve dejte cibuli a nechte ji restovat dozlatova.
- Potom přidejte papriky s cuketou a poduste, dokud zelenina nezměkne, ale zároveň nezůstane stále křupavá.
- Přidejte nasekaný česnek, sušené oregano a promíchejte spolu vše.
- Dejte vepřové kotlety zpět do pánve s restovanou zeleninou a společně ještě chvíli poduste na pánvi.
- Podávejte kovbojské kotlety se zeleninou na talířích a podle chuti ještě posypte čerstvou petrželkou nebo třeba koriandrem.
Vychutnejte si tyto úžasné kovbojské vepřové kotlety s restovanou zeleninou jako skvělé a pestré jídlo, které si na nic nehraje a skvěle kombinuje maso se zeleninou. Navíc je tento recept velice jednoduchý a rychlý, takže máte za chvíli hotovo.